Ehtiyacınız olan bütün ərzaqları hazırlayın.

Kəskin bıçaqdan istifadə edərək toyuq filesi təxminən 5-7 mm qalınlığında nazik dilimlərə kəsin.

Toyuq filesini bir qaba qoyun. Duz, qara bibər və soya sousu əlavə edin. Qarışdırın. Toyuğu 10-20 dəqiqə marinat üçün buraxın.

Marine edilmiş toyuq filesi zeytun yağında bir tərəfdən qızarana qədər təxminən 5-7 dəqiqə qızardın, sonra toyuq parçalarını çevirin və 5 dəqiqə daha qızartmağa davam edin.

Toyuq filesi qızardılarkən, bolqar bibərini istənilən formada kiçik parçalara ayırın. File qovurduqdan sonra qalan yağda bolqar bibərini daim qarışdıraraq 3 dəqiqə yüngülcə qovurun.

Kahı yarpaqlarını yuyun, qurudun, əllərinizlə iri parçalara ayırın və servis edəcəyiniz qaba düzün. Pomidorları xırda doğrayın. Üstünə bişmiş bibər parçaları əlavə edin.

Hələ isti olan toyuq parçalarını tərəvəzlərin üstünə səpin. Şüyüd və balzam sirkəsi ilə bəzəyin, toyuq, bişmiş bolqar bibəri, küncütü pomidorun üzərinə səpin. Nuş olsun!

Toyuq, bolqar bibəri və pomidor ilə isti salat

Ət və tərəvəzlər tam bir yemək üçün əla bir birləşmədir. Təzə pomidor və bişmiş bolqar bibəri dilimləri salatı şirəli edir və parlaq yay rəngləri ilə gözəllik qatır. Qızardılmış toyuq filesi parçaları sayəsində salat çox doyurucudur. İnanılmaz dərəcədə parlaq, iştahaaçan və ədvalı salat!

30 dəq.

Tərkibi:

Toyuq filesi
400 q
Bolqar bibəri
1 ədəd
Pomidor
300 q
Kahı yarpaqları
1 dəstə
Küncüt
1 x.q.
Soya sousu
50 ml
Zeytun yağı
3 x. q.
Təzə şüyüd
2-3 yarpaq
Duz-istiot
zövqə görə