 
                Limonlu düyü
2 stəkan düyü 10 dəqiqə qaynadılır. Uyğun bir tavaya bitki yağı əlavə edilir və 1 gün əvvəldən islatdılan qırmızı mərci fıstıqla qovrulur. Sonra üzərinə zirinc və sarıkök əlavə edilib qarışdırılır. Qaynadılmış düyünü tavaya əlavə edilir, üzərinə bir limonun suyunu sıxılır və təqribən 10 dəqiqə bişirilir. Və limonlu düyümüz hazırdır!
                                
                                55 dəqiqə
                            
                            Ингредиенты:
Bitki yağı
                                    1 yemək qaşığı
                                    
                                Mərci
                                    3 yemək qaşığı
                                    
                                Fıstıq
                                    3 yemək qaşığı
                                    
                                Sarıkök
                                    Zövqə görə
                                    
                                Duz
                                    Zövqə görə
                                    
                                Düyü
                                    2 stəkan
                                    
                                Zirinc
                                    3 çimdik
                                    
                                Limon
                                    Yarım
                                    
                                 
                                     
                                    